Befrielsen

katt-städa-2

Hummus skulle självfallet hjälpa till!

 
Känslan av ett nystädat hem. Jag fick sån panik över hur stökigt det var här så det blev storstädning igår. Och idag är hemmet 2 bananlådor och 5 ica-kassar lättare. Kan inte förstå var allting kom ifrån och hur allt fick plats!
 
katt-städa-1

Trots att hans lilla leksak faktiskt ser ut som en minidammvippa för katter så det blev mest lek och bus för hans del.

 
Nu är det nästan så att det känns lite lättare att andas när man är här. Nu återstår mest bara finputs. Lite mer plock, damning och torkning. Och så måste vi köpa nya blommor. För vi har lyckats ha ihjäl två stycken :'( *sämst*
 
bohemiska-smycken-aum-ohm-om-lotus-blomma-turkos-silver-fjädrar-hamsa-hand-kristall-bohem-bobo-bohem-bohemiskt-2
 
Hade en lite ”photo shoot” på några av de nyaste smyckena i webshopen för ett par dagar sen. Jag är så himla dålig på att ta foton på när saker sitter på. Men jag ska verkligen försöka bättra mig med det. För det är ju 100gånger lättare att få en känsla för smycken och plagg när någon bär dem, än när de bara ligger ner platt.
 
Vill avsluta med att hinta om att jag har helgrea med 30% i webshopen nu under helgen. Helt fantastiskt, om jag får säga det själv ;) Så gå och kika in i shoppen!

6 kommentarer till “Befrielsen

 1. Haha, katter ska alltid vara med och ”hjälpa” till :D

  1. Haha, japp. Alltid! ;D

 2. Sv: du har mycket god smak! Älskar båda jag också, kanske du har fler bok- och filmtips? :-D

  Jag har också mördat våra två (sista) blommor!

  1. Just nu är min favoritförfattare Carlos Ruiz Zafón. Han har en bokserie där den första boken heter Vindens skugga. Hans böcker är en blandning av mystik och thriller typ med inslag av humor. Rekommenderas! :D
   Senaste filmen jag såg som jag verkligen älskade var Crimson Peak. Rekommenderas också!

 3. Hej, kollade men d verkar inte vara ngn rea i shoppen?! Tänkte också fråga om allt är nickelfritt, eller hur smyckena funkar om en har lite allergi? Ha en fin dag!

  1. Hej Anna!
   Det är ingen regelrätt ”rea” utan du använder rabattkoden YAY30 (skriver in den högst upp i kassan i fältet för rabattkoder) så dras 30% från hela köpet. Det finns en liten nålad banner allra högst upp i webshopen där rabattkoden står också! :)
   Sedan är det just nu också stor ”kattfest” i webshopen så det är lite rabatt på alla smycken och all konst med katt. Samt att det är utförsäljning på alla linnen. Rabattkoden YAY30 funkar även på varor med nedsatt pris.

   Jag köper endast in material som leverantören anger som nickelfritt, så det ska inte vara några problem om man har nickelallergi. Det enda undantagen här är Crystal Bullet halsbanden där leverantören inte kan garantera att skotthylsan som kristallen sitter i är nickelfri. Troligtvis är den det, men inte garanterat.

   Så kika gärna in i shoppen igen och skriv bara in rabattkoden YAY30 högst upp i kassan så ska det dras 30%! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *