Bohemian blue

Jag blev klar med den här lilla kollektionen för ett par dagar sen. Den består av tre linnen, en t-shirt, ett halsband och ett armband. Allt förutom halsbandet består delvis utav ett fantastiskt fint tyg i blått som jag hittade på second-handbutiken här uppe i centrum.
 
 
bohemiska-kläder-linnen-toppar-t-shirts-smycken-bohemisk-stil-bohemiskt-webshop
 
 
Nu skulle jag ju kunna dra till med att det ligger flera månader med jobb bakom den här mini-kollektionen. Det är väl ungefär så det brukar se ut när man både ska utveckla en idé, rita mönster och sedan gå över i tillverkning. Men det var inte riktigt hur det gick till den här gången. I själva verket tog idén fullständig form säkert bara två sekunder efter att jag lyft på det där blå tyget inne i butiken. Var idén kom ifrån och hur den blev till har jag ingen aning om, men strax där efter hade jag både mönster och nyskurna schabloner till trycken färdiga. Sen satt jag flera kvällar i rad och klippte, sydde och tryckte motiv. Och nu, lite över en vecka senare, är vi här.
(Kläderna och smyckena finns här i webshopen)
 
 
bohemiska-kläder-smycken-halsband-armband-bohemisk-stil-bohemiskt-webshop
 
 
Jag har mycket tyg nu som ligger och väntar på att få bli till kläder. Nästa plagg kommer nog att bli en vid långkjol i vitt. Jag har även fått en idé till en ryggsäck som jag bara letar efter det perfekta tyget till. Kanske, kanske kommer den få sig ett motiv med en björn och några granar.
 
 
tyger-blogg-sömnad-hantverk-konst-design
 
 
Mitt kreativa flow går ju lite som i vågor. Är definitivt uppe på höga höjder och skvalpar just nu :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *