Lookbook

Mandala halsband – Bohemisk hippie stil

Dessa mandala halsband finns i sju olika varianter i färgerna mörklila, mörkblå, mörkgrön och beige. Man kan få dem antingen i ljust silver, antiksilver eller brons och det finns fyra olika längder på kedjan att välja mellan.

Alla mandala halsband finns här


mandala-halsband-lila-bohemisk-stil-hippie-stil-bohemisk-outfit-2

mandala-halsband-beige-bohemisk-stil-hippie-stil-bohemisk-outfit

mandala-halsband-blatt-bohemisk-stil-hippie-stil-bohemisk-outfit

Halsband i mässing med djurvänlig mockaimitation, turkosa stenar och träpärlor

Detta halsband med en triangel i mässing finns endast i ett unikt exemplar. Halsbandet har turkosa ädelstenar och bruna träpärlor samt ett band i djurvänlig mockaimitation. Här är halsbandet matchat med en klänning i vitt med spetsdetaljer, vintage midjeskärp i orange med gulddetaljer och en stor ljusbrun stickad kofta.

Halsbandet hittar du här i webshopen.


bohemiskt-halsband-mässing-turkos-träpärlor-bohemisk-stil-bohem-webshop

bohemiskt-halsband-mässing-turkos-träpärlor-bohemisk-stil-bohem-webshop

bohemiskt-halsband-mässing-turkos-träpärlor-bohemisk-stil-bohem-webshop

Bohemiskt halsband med en stor grön sten

Detta är ett halsband med en stor wire-wrapped skiva av grön agat med små inslag av orange, brunt och rött. Stenen hänger på ett brunt band i djurvänlig mockaimitation. Här är halsbandet matchat med en klänning i brun spets, vintage midjeskärp och en mullvadsbrun cardigan.

Halsbandet hittar du här i webshopen.


bohemiskt-halsband-stor-grön-sten-brunt-mocka-band-bohemiska-smyckenbohemiskt-halsband-stor-grön-sten-brunt-mocka-band-bohemiska-smycken

bohemiskt-halsband-stor-grön-sten-brunt-mocka-band-bohemiska-smycken

Drömfångarhalsband med ametist och träpärlor

Ett till nytt halsband som har en design likt en drömfångare. Med fjädrar, en droppformad stor ametist, bruna träpärlor och små facettslipade ametister. Här är halsbandet matchat tillsammans med en croptop i vit spets, ljusgrå cardigan, ljusgrå långkjol med hög midja och ett brunt flätat skärp.

Drömfångarhalsbandet hittar du här i webshopen och här finns fler drömfångarhalsband.


drömfångarhalsband-halsband-med-fjädrar-ametist-träpärlor-bohemiskt-halsband-bohem-lookbokdrömfångarhalsband-halsband-med-fjädrar-ametist-träpärlor-bohemiskt-halsband-bohem-lookbok

drömfångarhalsband-halsband-med-fjädrar-ametist-träpärlor-bohemiskt-halsband-bohem-lookbok

Drömfångarhalsband med turkos och kristallspets

Detta halsband har en design likt en drömfångare, med fjädrar, stenar, träpärlor och en rå spets av grå/brun rökkvarts. I halskedjan sitter fyra små länkar med turkosa stenar och bruna träpärlor. Här är halsbandet matchat tillsammans med en petrolblå klänning, brunt flätat skärp och en grå cardigan med volangkrage.

Drömfångarhalsbandet hittar du här i webshopen och här finns fler drömfångarhalsband.


drömfångarhalsband-halsband-med-fjädrar-turkos-rökkvarts-träpärlor-bohemiskt-halsband-bohem-lookbook

drömfångarhalsband-halsband-med-fjädrar-turkos-rökkvarts-träpärlor-bohemiskt-halsband-bohem-lookbook

drömfångarhalsband-halsband-med-fjädrar-turkos-rökkvarts-träpärlor-bohemiskt-halsband-bohem-lookbook

Karma halsband i brons, med eller utan stenar

Karma halsbandet i silver blev snabbt en favorit bland webshopens kunder. Nu finns det ett till karma halsband i brons. Halsbanden finns i tre olika varianter; med ädelstenen turkos och träpärlor, med ädelstenen amazonit och träpärlor eller helt utan stenar. Här syns varianten med turkos och halsbandet är matchat med en croptop i vit spets, stickad kofta i mullvadsgrönt, ljusgrå långkjol med hög midja och ett flätat skärp i brunt.

Karma halsbandet hittar du här och
här hittar du fler smycken med budskap och symboler
.


karma-halsband-budskapshalsband-buskapssmycke-turkos-bohem-bohemiska-halsband-lookbookkarma-halsband-budskapshalsband-buskapssmycke-turkos-bohem-bohemiska-halsband-lookbook

karma-halsband-budskapshalsband-buskapssmycke-turkos-bohem-bohemiska-halsband-lookbook

Djurvänligt drömfångarhalsband

Detta halsband i antiksilver är har tre vita fjädrar som har tappats naturligt från fågeln. I ringens mitt sitter en sten av bergskristall och halsbandet har även flera små bruna träpärlor. Här är halsbandet matchat tillsammans med en blå klänning med spetsdetaljer och en tjock stickad kofta i grått.

Halsbandet hittar du här i webshopen och här finns fler drömfångarhalsband.


drömfångarhalsband-drömfångare-halsband-fjädrar-vita-silver-träpärlor-bohemiskt-bohem-3drömfångarhalsband-drömfångare-halsband-fjädrar-vita-silver-träpärlor-bohemiskt-bohem-4

drömfångarhalsband-drömfångare-halsband-fjädrar-vita-silver-träpärlor-bohemiskt-bohem-4

Liten ryggsäck i beige bomull

Denna lilla ryggsäck finns endast i ett exemplar och är gjort av 100% bomull. Yttertyget är ett kraftigt beige tyg och på lock och insida har den ett grön/brunt tyg med abstrakt naturmönster. På framsidan har ryggsäcken ett handmålat tryck föreställande en vit räv med tre små berg i bakgrunden. Ryggsäcken har två fack på insidan, varav ett är anpassat för mobilen.

Ryggsäcken hittar du här.


liten-ryggsäck-beige-räv-berg-natur-motiv-bomullliten-ryggsäck-beige-räv-berg-natur-motiv-bomull

liten-ryggsäck-beige-räv-berg-natur-motiv-bomull

Djurvänligt drömfångarhalsband med träpärlor

Detta djurvänliga drömfångarhalsband har blivit en kundfavorit i webshopen. Halsbandet i antiksilver har bruna träpärlor och fjädrar som går i vitt, beige/brunt och grått. Fjädrarna kommer från Kullholen går i Dalarna där fåglarna lever som husdjur och fjädrarna har tappats naturligt av fåglarna.

Drömfångarhalsbandet hittar du här i webshopen och här finns fler drömfångarhalsband.


drömfångar-halsband-drömfångare-fjädrar-träpärlor-fjäder-silver-bohemiska-smycken-bohemiskt-bohem-boho-webshopdrömfångar-halsband-drömfångare-fjädrar-träpärlor-fjäder-silver-bohemiska-smycken-bohemiskt-bohem-boho-webshop

drömfångar-halsband-drömfångare-fjädrar-träpärlor-fjäder-silver-bohemiska-smycken-bohemiskt-bohem-boho-webshop