Dags att testa oljemålning

Den här lilla lådan har jag suttit och sneglat på i snar en månad nu. Och äntligen har jag fått tummen ur att börja göra om den till ett smyckeskrin. Den mörkbruna färgen som jag har grundat med har precis torkat, skissen på motivet som jag ska måla uppe på locket är klar och oljefärgerna ligger uppradade. Så det är väl bara att tuta och köra nu.
 
 
olje-målning-rådjur-smyckeskrin-oljemålning-work-in-progress-blogg-konst-konstnär
 
 
Det här är första gången som jag kommer testa att måla med oljefärger. Så jag är lite nervös, haha. Jag är ju van vid akrylfärger. Att kunna blanda ut med vatten och lätt måla flera olika lager på en målning, men det går ju inte riktigt med oljefärg. Så vi får se hur det lilla rådjuret ser ut när jag är färdig med det. Får hoppas på lite beginner’s luck ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *