En kattälskares bekännelser

en kattälskares bekännelser
 
1. Mina katter (och Riku) är det finaste jag har och jag skulle dö för dem allihop, alla dagar i veckan. || 2. Jag ska börja samla på porslinskatter. Bestämde mig i förra veckan, haha ;’D || 3. En vacker dag när jag är rik vill jag öppna upp ett stort katt-sactuary för hemlösa katter. || 4. När jag läser om innekatter får jag ont i hjärtat. || 5. När jag läser om sönderavlade kattraser får jag ont i hjärtat. || 6. Jag ska tatuera in Yin och Yang symbolen, med en vit och en svart katt. || 7. Är det en katt på något, vill jag ha det. En kaffekopp med katt på står högt på listan just nu. || 8. Ögonen vattna alltid när jag ser bilder på alla övergivna, oönskade katter som bor instängda på katthem. Jag skulle vilja ta hem dem allihop och ge dem kärlek och ett värdigt kattliv. || 9. Efter att jag har postat det här ska jag gå och krama och pussa på mina pälsbollar en stund.
 
 
saker-om-katter-2015-02-02

/Mvh, crazy cat lady..

13 kommentarer till “En kattälskares bekännelser

 1. Du är sannerligen en catlady ;) Inte jag, är hemskt allergisk…

  1. Jag tackar gudarna varje dag för att jag inte är allergisk, det hade verkligen känts hemskt att inte kunna ha katt. Hoppas att du inte lider av det på samma sätt!

 2. Katter är underbara! Kram! :)

  1. Det är de verkligen! :)

 3. Kul att läsa :) Det är så tomt utan en katt!

  1. Ja, ibland funderar jag på hur dagarna skulle varit om jag inte haft mina två katter. Och jag tror faktiskt inte jag skulle klarat av att leva utan dem, de ger så mycket. Även om man kanske inte kan tro det vid första anblick, haha.

 4. Kul lista! Och JÄTTEBR idé att öppna ett hem för hemlösa katter :D

  1. Ja, jag hoppas verkligen att det kan bli verklighet någon dag! :)

 5. Haha, djur alltså, vad de gör med sina hjärtan! Jag som alltid varit häst- och hundmänniska och knappt hade rört en katt är lite förfärad och mycket nöjd över hur snabbt det gick att bli hysterisk kattknäppis. Nu ska även jag gå och snusa i örat på ulltottarna!

  1. ”Sina” hjärtan? Vad menade jag med det….? Våra hjärtan tror jag det skulle stå, haha!

  2. Haha, det är ju ingen slump att internet är fyllt till bristningsgränsen med både katter och kattgalningar! Ingen kommer undan de små fantastiska pälsbollarna :)

 6. Nästan samma som för mig, fast med hundar. Älskar hundar!

  1. Älskar också hundar! Skulle gärna ha en hel flock, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *