Göra egna smycken – Bra svenska webshopar

Vill du börja tillverka egna smycken så kan jag tipsa om några bra webshopar där jag själv handlar mycket stenar och material. Jag använder i stort sätt alltid äkta stenar till mina smycken. Jag är inget fan fakestenar i plast och akryl. Jag tycker inte det blir i närheten så fint som om man använder äkta och det är därför helt klart värt några extra kronor eller tior. Sen känns det också mycket bättre att bära smycken med äkta stenar :)
 
 
göra-egna-smycken-bra-svenska-webshopar-pärlor-stenar-ädelsten-smyckestillbehör-smyckestillverkning-blogg
 
 
Pärlor och stenar
Mina två absoluta favoriter för att handla stenar och pärlor är www.smyckesakuten.se och www.suzahlsadesign.se. Båda butikerna har också diverse smyckestillbehör som lås, hattpinnar, kedjor och annat. Smyckesakuten har ett litet mindre urval av smyckestillbehör, men ett stort utbud av stenar. Suzahlsadesign har ganska mycket av båda sakerna. Båda butikerna säljer även pärlor och stenar på hel sträng vilket är superbra om man behöver mycket och vill hålla nere priset lite!
 
 
Smyckestillbehör
Min favorit bland svenska webshopar för att handla smyckestillbehör är www.pagoni.se och www.smyckestillbehor.se. De har i stort sätt allt man kan tänka sig vad gäller smyckesdelar, kedjor, olika berlocker, wire, tråd osv osv.
 
Vill du tillverka smycken i äkta silver så rekommenderar jag www.silvergrejs.se. De har bra priser på sina smyckesdelar och säljer inte bara delar i äkta silver utan har också i rose guld, koppar och mässing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *