Hejdå min fina!

2016-01-27
 
Ta mig tusan också.
Jag vaknade med ont i huvudet idag. Eller närmare bestämt vaknade jag och hade huvudvärk någon gång inatt. F*n. ta. dig. huvud :'( :'(
Ikväll fyller kompis år och vi ska ju ut och fira och jag vill verkligen inte missa det för nån liten knuta i axeln som ska jävlas. Just idag. Käraste är påväg hem med värktabletter så jag håller tummarna för att de fixar biffen. Kanske kan man tigga till sig en liten massage också om jag drar på med hundögonen.
 
 
bohemiska-smycken-fjädrar-turkos-2701
Dagens skörd från beställningslistan som har tillverkats och packats. Fjäderhalsband med turkos sten.
 
drömfångare-bohem-medeltid-1800tal
Och så den här fina drömfångaren. När jag såg de här fjädrarna i Kullholens webshop så var det instant love at first sight. Först tänkte jag köpa dem och bara behålla dem för mig själv. Men så bestämde jag mig ändå för att lägga ut den här till försäljning. Och idag är det med en liten gnutta sorg i hjärtat som jag packar ner den för att påbörja sin resa till sitt nya hem. Men sorgen vägs tack och lov upp av glädjen att få sälja något som man skapat med sina egna bara händer. Jag blir faktiskt lika glad varje gång en beställning kommer in från webshopen. Glad och tacksam.
Hejdå du fina, jag kommer aldrig att glömma dig!
 
bokföringshjälp
Helmus tyckte att jag såg så ledsen ut igår när jag satt med bokföringen så han kom och la sig rakt över allting så jag skulle slippa se på eländet. Snällt. <3

7 kommentarer till “Hejdå min fina!

  1. Min pojkvän undrade faktiskt om det inte känns sorgligt att sälja sina egengjorda saker som man är extra nöjd med.. Och jag förstår ju att det kan kännas lite tråkigt, men samtidigt förstår jag ju också att det åtminstone till viss del vägs upp av att någon annan också tycker om det man har gjort! :)

    1. Ja, det kan kännas lite jobbigt när det är något som man själv är väldigt fäst vid. Eller något som man har lagt ner mycket av sin själ i. Då kan det kännas som att man lämnar bort en liten del av sig själv. Men i det stora hela, så är känslan positiv! :)

  2. Otroligt vacker! Tror på att se livet som ett ständigt flöde och ju mer man vågar lämna/ge/sälja desto mer får man tillbaka.. <3

    1. Tack! Och jag håller helt med dig :)

  3. Snällt av honom att hjälpa till:) Mirella

    1. Japp, han är en riktig gentleman ;)

  4. Åh så söt katt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *