Illustrationer med fineliners och promarkers

De här två illustrationerna blev färdiga för ett par veckor sedan. De är ritade med svarta fineliners och promarkers i pastelliga färger.
illustration-varg-konst-konsttryck-print-art-print-bohemisk-inredning-svensk-konst-svensk-konstnärillustration-häst-pony-konst-konsttryck-print-art-print-bohemisk-inredning-svensk-konst-svensk-konstnär

Här finns illustrationer med hästen och här finns illustrationen med vargen

 
 
Just nu längtar jag till när jag kommer ha tiden att påbörja nya drömfångare och väggbonader. Materialet är köpt, hemkommet och ligger nu bara och väntar på att få bli använt. Rean i webshopen har slukat all tillgänglig tid sedan den öppnade. Det har kommit in helt galet mycket beställningar, mycket mer än vad jag hade räknat med. Jag har t.o.m. fått pausa marknadsföringen för att få en chans att komma ikapp!
Idag är det sista dagen på rean och jag börja nog närma mig strandkanten nu och har fått lite ordning på kaoset som varit här. Jag siktar på att ha arbetat undan alla beställningar till helgen och då kunna påbörja att skapa lite NYTT! :)

Nu ska jag hugga in i mailen som ligger och väntar, sedan är det tillbaka till att beta av alla beställningar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *