Fox Boheme | Smycken – kläder & inredning

vad-ar-fox-boheme-info

Företags info

Grundare, konstnär och designer: Sandra Peltonen

Organisationsnummer: 8703163322

Kontakt: info@foxboheme.com

Företaget innehar F-skattsedel och är momsregistrerat.

 

Vad är Fox Boheme?

Hantverk

Fox Boheme är en webshop som säljer bohemiskt hantverk i form av kläder, smycken, inredning, drömfångare, kristaller och konst online. De handgjorda produkter som säljs finns bara att köpa här på Foxboheme.com och många gånger finns de endast i ett exemplar.

Vintage / secondhand

I webshopen återförsäljs också handplockade vintage/secondhand kläder som går i en traditionell- och romantiskt bohemisk stil. Att handla begagnat istället för att köpa nytt är ett mycket bra sätt att värna om vår miljö.


the-story-historian-bakom-fox-boheme

Jag som driver den här webshopen heter Sandra Peltonen. Jag introducerade min första webshop för  världen i december 2011. Under 2014 bytte den namn till Fox Boheme i samband med att jag bytte inriktning till ett mer bohemiskt sortiment.

Allt startade med att jag började tillverka smycken till mig själv för att jag aldrig hittade det jag ville ha ute i butik. Efter att vänner och bekanta uppmärksammade mina smyckena föddes iden om att öppna en egen webshop där jag kunde sälja mina handgjorda alster. Det ursprungliga sortimentet bestod endast av smycken, men under 2014 inkluderades även konst och inredning som produktkategorier. Under 2015 lanserades den allra första klädkollektionen. Under 2016 började jag även sälja secondhand/vintage plagg och webshopen innehåller nu ett sortiment med speciellt utvalda secondhand kläder i bohemisk stil.

Jag hämtar min inspirerat från djur, natur och den bohemiska stilen. Till mina smycken väljer jag äkta ädelstenar och jag använder alltid djurvänliga material.