Shoppa secondhand / vintage online hos Fox Boheme!

En riktigt rolig nyhet – Från och med nu säljer Fox Boheme även secondhand/vintage i webshopen!

Under Fox Boheme’s första 2 år har jag varit fast besluten att webshopen bara ska vara till för att sälja mina egna smycken, kläder, konst och annat hantverk. Men för en tid sedan öppnade jag upp mig för idén om att återförsälja secondhand och vintage produkter. Främst kläder eftersom Fox Boheme’s egna sortiment med kläder oftast ekar ganska tomt. Jag hinner helt enkelt inte med att tillverka nytt och fylla på i den takt det skulle behövas för att ha ett någelunda stort sortiment med kläder.

Jag själv älskar (älskar!) att handla på secondhand. Det är så mycket roligare att köpa kläder som man vet att inte alla har. Sen att det är billigare är ju också ett stort plus i kanten!
Men något av det viktigaste när det kommer till secondhand och vintage är att vi tyvärr slänger alldeles för mycket kläder som är fullt användbara och istället köper alldeles för mycket nytt. Vår konsumtion av nya kläder har en stor påverkan på miljön och genom att ibland välja begagnat istället för nyproducerat gör man miljön en stor tjänst.

bohemiska-klader-secondhand-vintage-fox-boheme
Några plagg från den första omgången av secondhand / vintage kläder.

 

Alla plagg är noga utvalda och går i en traditionell- och romantisk bohemisk stil. Plaggen är självfallet i gott skick. Det som finns inne just nu är i storlekarna XS, S och M. Sortimentet kommer att fyllas på kontinuerligt.
Gå direkt till kategorin för secondhand / vintage i webshopen här!

2 kommentarer till “Shoppa secondhand / vintage online hos Fox Boheme!

  1. Hej ! Hur dana är plaggen i storlekarna ? Är det svenska storlekar ?

    1. Hej Gabriella!
      Plaggen har ”normala” storlekar, likt H&M exempelvis. Något plagg är lite stort i storleken och något lite mindre. I webshopen ( http://www.foxboheme.com ) hittar du information om plaggens storlek! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *