Smycken i lera

Lördag ”morgon”. Jag sitter med första kaffekoppen, så det får väl lov att kallas morgon även om klockan passerat 12. Idag är jag i total-helg-mode. Ligger nerbäddad under en filt med laptopen på magen och såsar. MEN, jag ska trots det jobba lite idag. Eller jobba och jobba, ibland blir det ju så svårt att skilja på jobb och ledigt när min hobby är mitt jobb. Ivf, jag ska försöka sätta ihop mitt livs första filmklipp idag!

vintage-smycken-vintage-halsband-smycken-i-lera-lersmycken-halsband-med-djur

Det känns som att halva världen gör Youtube filmer, så kan de så borde väl jag också greja det. Hoppas jag. Det kommer att bli en kort liten film för mina nya smycken i lera som Ä-N-T-L-I-G-E-N är klara!

vintage-smycken-vintage-halsband-smycken-i-lera-lersmycken-halsband-fjäril vintage-smycken-vintage-halsband-smycken-i-lera-lersmycken-halsband-med-djur

Vi får se hur det här går, känner mig nästan lite nervös, haha. Tänk om det är skitsvårt?

Ne, det här ska nog gå vägen! *Peppar, peppar..*

Ni hittar lersmyckena här. Den lilla tigern och den blå fjärilen är redan sålda, men det finns många fler kvar. Min favorit är nog tigern och den vita räven med blommönster! <3

2 kommentarer till “Smycken i lera

  1. Men vaaaaa!?!? Jisses vilka fina!! Helt alldeles underbara både i sin stiliserade form och romantiska dekor. Älskar dem!

    1. Men oj, tack så mycket! Vad glad jag blev! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *