Vintage & Boheme

Igår fick jag hem nya färger och lack/glaze till mina små djur i lera. Jag fick beställa hem nya grejer efter att resinet (som jag använde som glaze och för att göra djuren mer slitstarka) missfärgade ALLIHOP!
Resinet gulnade så nu har alla små djur kiss-gula fläckar :'(
Så det är bara att kasta rakt ner i soptunnan och börja om. Först var jag helt förkrossad, men så bestämde jag mig för att se positivt på det hela istället; Nu kan jag ju göra nya som är snäppet bättre och finare än de förra, haha.

smycken-lera-keramik-färg-vintage-smycken

De nya grejerna är från DEKA Color Lack och är speciellt för lera och keramik och ska ge en emalj-liknande look. Jag håller tummarna för att de funkar bra!

smycken-lera-keramik-färg-vintage-smycken-2

Här är också några av fjärilarna och små berlocker med rådjur och kaniner (samt två av de missfärgade rådjuren ;’O). Jag är så nöjd med hur de blev. Älskar, älskar, älskar den lilla guldberlocken med rådjuret!

Och så har jag påbörjat en ny illustration och fortsatt på en tavla som har stått och samlat damm i över ett halvår. Inspirationen försvann helt för den innan jag knappt hunnit börja på den, men tack och lov kom den tillbaka och jag ska försöka hinna måla klart den så fort som möjligt så inte inspirationen smyger iväg igen!

smycken-lera-keramik-färg-vintage-smycken-3

Men tillbaka till de små ler-djuren. Jag satt igår och hann med att göra fyra nya små totems. Två rävar, en björn och en tiger. Näst på tur står rådjur, uggla, lama och varg som jag ska ta och påbörja nu så snart jag kokat en kopp kaffe till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *